Finale seizoen 1 van Heer & Meester

15 maart 2014 12:45 | tv-serie | Door Televizier

In de slotaflevering van Heer en Meester lijkt er eindelijk meer duidelijk te worden over de afkomst van gentleman-avonturier Valentijn (Daan Schuurmans), die als baby te vondeling werd gelegd bij een internaat.

In zijn wiegje lag een richtlijn over Valentijns opvoeding en een financiële regeling die hem stinkend rijk maakte. Meer weet hij niet. Officier van justitie Suze (Sytske van der Ster) tipt hem vanavond over een zaak rond een pater uit het internaat waarin hij opgroeide. Die vergokt in een casino namelijk veel geld. Valentijn duikt in de zaak en raakt verwikkeld in een levensgevaarlijk complot. Overleeft hij het en slaagt hij erin eindelijk duidelijkheid te krijgen over zijn familiegeschiedenis?

Sytske

Van der Ster kijkt met een goed gevoel terug op de reeks. "Ik had nooit eerder met Daan samen gespeeld, maar was wel fan van zijn werk. Tijdens de auditierondes merkte ik al dat we chemie hadden; we maakten hetzelfde soort grapjes. Ik had er meteen al een goed gevoel over en dat is tijdens het draaien zo gebleven.”

Het is nog altijd niet duidelijk of Omroep Max een tweede seizoen maakt, zo meldt Jan Slagter op Twitter.

Meer over