Flikken Maastricht gaat door en krijgt zeker nog een 11de seizoen

11 December 2014 15:29 | tv-serie | Door Televizier

© dinand@me.com - TROS

Het mateloos populaire Flikken Maastricht krijgt in september 2015 een vervolg. Het wordt alweer het tiende seizoen van de Maastrichtse politieserie. En het contract voor seizoen 11 is ook al getekend. 

Victor Reinier heeft tijdens de winterpresentatie van Avrotros verklapt dat het tiende seizoen van Flikken Maastricht in september 2015 wordt uitgezonden. We moeten er nog even op wachten, want de serie ligt momenteel op de montagetafel.

Flikken Maastricht komt terug!

En er is meer goed nieuws voor de fans van de crimefighters uit het zuiden. Remco van Leen, mediadirecteur van Avrotros, maakte aan de verzamelde pers bekend dat de politieserie sowieso een elfde seizoen krijgt. En wie weet wordt daar later nog een twaalfde aan vastgeplakt.

Gouden Televizier-Ring 

Flikken Maastricht is al jaren een immens populaire politieserie. Dit jaar werden de Maastrichtse agenten zelfs beloond met de belangrijkste televisieprijs van Nederland: de Gouden Televizier-RingVictor Reinier is nog altijd zo blij met de Ring, dat hij het blinkende sierraad ook om zijn vinger had tijdens de winterpresentatie. 

Meer over