Flikken seizoen 10 begint op 28 augustus en wordt spannend

30 Juli 2015 14:42 | tv-serie | Door Televizier

© Tros

Wolfs en Eva krijgen in het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht weer te maken met een hoop ellende. En Officier van Justitie Jens Bols komt ook niet ongeschonden uit de strijd.

Avrotros brengt vanaf vrijdag 28 augustus het tiende seizoen van Flikken Maastricht. Een extra bijzonder seizoen want op 6 oktober wordt de 100e aflevering uitgezonden. Het nieuwe seizoen staat weer bol van de criminele activiteiten. Om er een paar te noemen:
schietgrage geldtransportovervallers, kunstenaars die over lijken gaan, corrupte wethouders, misbruikte studenten, grote drugsdealers, moordende bejaarden en internationaal opererende juwelendieven.

Jens Bols vreest voor zijn leven

En ook de hoofdrolspelers krijgen te maken met lastige situaties. Officier van Justitie Jens Bols wordt bedreigd en als dat uitmondt in een aanslag op zijn leven, wordt Eva (Angela Schijf) aangesteld om hem te bewaken. Na een tweede aanslag op zijn leven, moeten ze onderduiken in een safe house.

De dochter van Wolfs

Ook Fleur, de dochter van Wolfs (Victor Reinier) die een straf uitzit in de gevangenis, is in gevaar als haar identiteit uitlekt. Als dochter van een politieman wordt ze fysiek bedreigd. Wolfs vreest voor haar leven en raakt meer en meer gefrustreerd als hij niet de hulp krijgt die hij nodig heeft om haar overgeplaatst te krijgen. Hij neemt uiteindelijk het heft in eigen handen met alle gevolgen van dien.

Gastrollen

In deze nieuwe reeks Flikken Maastricht worden gastrollen gespeeld door onder anderen Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem de Voogd.

Meer over