Flikkendag Maastricht 2014 op zaterdag 6 september

5 september 2014 10:24 | tv-serie | Door Televizier

Na drie succesvolle edities gaat er op 6 september een nieuwe Flikkendag Maastricht van start. Uiteraard zijn alle hoofdrolspelers aanwezig.

De dag na de eerste spannende uitzending van Flikken Maastricht gaat de inmiddels beroemde Flikkendag weer van start. Op 6 september kunnen bezoekers hun ogen uitkijken. In hoofdstad van Limburg zijn razende speedboten, snuffelende speurhonden en heldhaftige hulpverleners, slechts enkele van de vele onderdelen die op het programma staan. Uiteraard zijn ook de acteurs van Flikken Maastricht aanwezig. 

Niet alleen voor fans

De dag is niet alleen bedoeld voor fans van de serie. Tijdens deze 'open dag van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg' geven alle regionale hulp- en veiligheidsdiensten samen met hun collega's uit België, Duitsland en Luxemburg acte de présence.

Flikken

Een Flikkendag zonder de acteurs van de politieserie is natuurlijk geen echte Flikkendag. Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel maken ‘s middags een bijzondere entree aan de Maas. In de stad van André Rieu walsen ze vervolgens in oldtimers over het Maastrichtse asfalt, om uiteindelijk bij het Vrijhof te arriveren. Hier hebben de fans alle tijd om de hoofdrolspelers in het echt te aanschouwen.   

Het programma

11.00 uur: Op alle locaties gaat Flikkendag Maastricht van start.

13.00 uur: Op bijzondere wijze maakt de cast van Flikken Maastricht hun opwachting via de Maas. Eenmaal aangekomen bij Rederij Stiphout gaan zij naar het Vrijthof.

14.30 uur: Aankomst op het Vrijthof. Hier kunnen fans hun helden van dichtbij bewonderen.

17.00 uur: Einde Flikkendag Maastricht 2014

Flikken Maastricht had dit jaar een bijzondere seizoensfinale.

Meer over