FOX zendt muzikale dramaserie Star uit

Muziekfans opgelet: vanaf 6 juni is de nieuwe dramaserie Star bij FOX te zien. De serie geeft een donkere kijk op de harde wereld van de muziekbusiness. 

De serie vertelt het verhaal van de drie getalenteerde zangeressen Star, Simone en Alexandra. De tieners hopen alle drie door te breken als wereldsterren, maar de weg naar succes blijkt niet zo makkelijk als gedacht.  

Bekende bijrollen

De hoofdrollen worden vertolkt door Jude Demorest (Star), Ryan Destiny (Simone) en Brittany O’ Grady (Alexandra). Voor de bijrollen heeft de serie een blik bekende acteurs opengetrokken. Zo spelen Lenny Kravitz en Naomi Campbell de ouders van Alexandra. Queen Latifah is de surrogaatmoeder van de drie meiden. Ook voor Missy Elliott en Paris Jackson, de dochter van Micheal Jackson, is een rol weggelegd. 

Originele soundtrack

Star speelt zich af in Atlanta, de hoofdstad van de staat Georgia. Het drama bevat overigens een originele soundtrack: de liedjes die te horen zijn, zijn speciaal voor de serie geschreven. Lee Daniels heeft de serie geproduceerd. Hij is onder meer bekend als regisseur van The Butler en als producent van films als Monster’s Ball en Precious.

Tweede seizoen 

Ondanks dat de kritieken niet helemaal lovend zijn, zijn er al plannen voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen bestaat uit twaalf afleveringen.  

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen:

Star is vanaf 6 juni iedere dinsdag om 21.00 uur bij FOX te zien. 

Meer over: