Fred van Leer en Ruud Feltkamp scoren gastrol in jeugdserie Spotlight

2 september 2015 14:25 | tv-serie | Door Televizier

© Nickelodeon

Nickelodeon heeft bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van de jeugdserie Spotlight komt. De zender strikte stylist Fred van Leer en acteur Ruud Feltkamp voor een gastrol.

Spotlight gaat over een aantal getalenteerde middelbare scholieren dat op een speciale school zit waar zij worden voorbereid op een plekje in de spotlights. Ruzies, teleurstellingen, hormonen en verliefdheid: alles komt aan bod in het tweede seizoen.

Fred van Leer en Ruud Feltkamp zijn naast de jongens van Stuk TV de eerste bekende Nederlanders die een gastrol weten te bemachtigen in de Nickelodeon serie.

Ervaren noch onervaren

Ruud Feltkamp is geen onbekende in de televisiewereld. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn hoofdrol in de populaire familiefilm Kruimeltje. Hij was acht jaar in GTST te zien als Noud Alberts maar vond het tijd voor iets anders: presenteren en muziek maken. Hij is druk bezig de dj-wereld te veroveren.

Fred van Leer wordt in het diepe gegooid, het is zijn debuut. Fred is stylist bij onder andere Holland's Next Top Model en Shopping Queens VIPS en is het dus wel gewend om op televisie te komen. Wie weet ligt er een nieuwe acteercarrière in het verschiet voor Van Leer?

Het nieuwe seizoen van Spotlight is vanaf maandag 19 oktober elke schooldag om 19.39 te zien op Nickelodeon.

Lees ook:
Ruud Feltkamp zit alles behalve stil

 

Meer over