Full House keert terug: Netflix maakt spin-off Fuller House

21 April 2015 09:45 | tv-serie | Door Televizier

Full House, de razend populaire sitcom uit de jaren 80 en 90, krijgt een vervolg. Netflix maakt een spin-off, die begint met een reünie van de oude cast.

Netflix bestelt dertien afleveringen van het vervolg van Full House, onthulde acteur John Stamos in de talkshow van Jimmy Kimmel. Er gingen vorig jaar al geruchten dat de serie een doorstart zou maken, maar nu is het definitief. "We werken hier al jaren aan," glundert John Stamos.

Full House

Full House was tussen 1987 en 1995 een wereldwijd succes. De sitcom draaide om alleenstaande vader Danny (Bob Saget) en zijn dochters D.J. (Candace Cameron), Stephanie (Jodie Sweetin) en Michelle (Mary-Kate en Ashley Olsen). Danny kreeg bij de opvoeding van de meiden hulp van zijn vriend Joey (Dave Coulier) en zwager Jesse (John Stamos).

Fuller House

"De nieuwe serie begint met een reünie en wordt daarna een spin-off," legt Stamos uit. De spin-off Fuller House gaat over D.J., haar zus Stephanie en haar beste vriendin Kimmy (Andrea Barber). Stamos produceert de serie en heeft een gastrol. Acteurs Bob Saget, Mary-Kate en Ashley Olsen, Dave Coulier en Lori Loughlin zijn ook in gesprek over een terugkeer.

RTL 4

In Nederland werd Full House uitgezonden door RTL 4 en later door Veronica en Yorin. SBS 6 heeft de serie vervolgens nog herhaald. Ook hier was de sitcom een groot succes. Kijkers verheugen zich nu al op de nieuwe reeks:

 

Bekijk hieronder hoe John Stamos het vervolg aankondigde:

Meer over