George R. R. Martin heeft zin in een Game of Thrones-prequel

19 september 2016 12:09 | tv-serie | Door Televizier

© HBO

George R. R. Martin heeft zoveel geschreven over de tijd voor Game of Thrones, dat hij zat materiaal heeft voor een GoT-prequel. Maar of het ook daadwerkelijk zo ver gaat komen...

Na afloop van Emmy Awards, waar Game of Thrones het winstrecord van Frasier overtrof, vertelde George R.R. Martin dat we, wat hem betreft, nog jaren vooruit kunnen. „Ik heb duizenden pagina's geschreven met de nepgeschiedenis die leidt tot Game of thrones, dus er is genoeg materiaal en ik ben nog steeds aan het schrijven.”

Serie afmaken

Het is nog wel even de vraag of zo'n prequel er echt gaat komen. Eerst hebben we nog twee seizoenen van Game of Thrones te goed en die boeken zijn nog helegaar niet klaar. Maar daar is George Martin zich gelukkig van bewust: „We moeten de huidige serie nog afmaken en ik moet de boeken ook nog afmaken, dus dit is pure speculatie.”

Emmy's

In de nacht van zondag op maandag won Game of Thrones twaalf Emmy Awards waardoor de serie nu op 38 beeldjes staat. Het zevende seizoen wordt in de zomer van 2017 uitgezonden bij betaalzender HBO.

Meer over