GTST in Thailand: "Er gaat wat gebeuren tussen Nina en Noud"

3 juni 2016 12:18 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot RTL Boulevard

Bing, Nina, Noud en Sacha maken in GTST een tripje naar Thailand. Acteurs Ruud Feltkamp en Marly van der Velden lichten een tipje van de sluier op.

Nina die op vakantie gaat met haar aanstaande echtgenoot Bing, haar ex-man Noud en zijn geliefde Sacha - dat kan natuurlijk niet goed gaan.

Thailand

"Als wij met z'n vieren naar Thailand gaan, kan je wel verwachten dat het niet alleen maar voor de mooie beelden is", verklapt acteur Ruud Feltkamp, die Noud speelt, in RTL Boulevard. "Er gaat natuurlijk ook wat gebeuren..." Zou de oude liefde tussen Nina en Noud weer oplaaien?

Gedoe

Nina (een rol van Marly van der Velden) maakte al vaker tripjes buiten Meerdijk en dan lijkt drama gegarandeerd. Ruud: "Als je met Nina op pad gaat naar het buitenland, dan komt het natuurlijk niet goed." Marly: "Als Nina in een scène zit, is er sowieso gedoe. Het is altijd wat met dat kind. Heerlijk!"

Cliffhanger

De bruiloft van Bing en Nina vormt volgende maand de zomercliffhanger van GTST. Maar of die nog in gevaar komt door de gebeurtenissen in Thailand? Het zou niet de eerste keer zijn dat een huwelijk in de soap dramatisch verloopt.

Eye candy

De cast lijkt in ieder geval een toptijd te hebben gehad in Thailand. Everon Jackson Hooi (Bing) belooft dat de beelden prachtig zijn: "Azuurblauw water, mooie witte stranden. Eye candy, hele mooie shots. Het ziet er echt waanzinnig uit."

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard:

Lees ook ons interview met Gaby Blaaser (Sacha)

 

Meer over