GTST publiceert eerste castfoto seizoen 2017-2018

26 augustus 2016 13:06 | tv-serie | Door Televizier

© RTL

Over een kleine 2 weken is GTST weer terug. Om de spanning alvast op te voeren, gaven de makers de eerste castfoto van seizoen 2016/2017 vrij.

Het eerste dat opvalt is dat de cast behoorlijk uitgedund lijkt. Dat is niet geheel onverwacht, tijdens de zomercliffhanger raakten immers maar liefst 6 vaste personages betrokken bij de ontploffing van de horrorcaravan des doods.

Afbeelding

Sacha dood

De zes ontbrekende acteurs zijn Buddy Vedder (Rover Dekker), Stijn Fransen (Sam Dekker), Jord Knotter (Job Zonneveld), Barbara Sloesen (Anna Brandt), Guido Spek (Sjoerd Bouwhuis) en Gaby Blaaser (Sacha Kramer). Van deze vijf is de kans dat Sacha het niet kan navertellen het meest voor de hand liggend. Ze lag immers bewusteloos in de caravan toen 'ie de lucht in ging. 

Kledingstijl

Verder is duidelijk qua kleding gekozen voor zwart, wit en grijzig beige. Alleen Ferri Somogyi valt uit de toon met zijn groene overhemd. Ook heeft Marly van der Velden een wit jurkje aan dat ook niet had misstaan als bruidsjapon. Dit uiteraard als verwijzing naar haar huwelijk met Bing (Everon Jackson Hooi). Je zou verwachten dat Nina en Bing gezellig naast elkaar zouden zitten, zoals de andere koppeltjes Ludo & Janine en Anton & Linda. Nina zit echter praktisch naast Noud (Ruud Feltkamp) voor wie zo nog heimelijke gevoelens koestert.

Of de foto daadwerkelijk hints herbergt is vanaf maandag 5 september om 20.00 uur te zien.

Meer over