Hadewych Minis en Nasrdin Dchar in Zwarte Tulp seizoen 2

24 november 2015 13:09 | tv-serie | Door Televizier

Zwarte Tulp breidt de sterrencast in het tweede seizoen uit. Hadewych Minis en Nasrdin Dchar maken hun opwachting in de dramaserie.

Gouden Kalf-winnaars Nasrdin Dchar en Hadewych Minis komen de cast van Zwarte Tulp versterken in seizoen 2. Eerder werd al bekend dat ook Derek de Lint in de nieuwe reeks te zien zal zijn. Daarmee voegen zij zich bij grote namen als Anna Drijver en Huub Stapel.

Videoland

Zwarte Tulp gaat over twee ruziënde families in de Bollenstreek, die allebei een zeldzame zwarte tulp willen kweken. De serie was aanvankelijk alleen te zien op RTL's streamingdienst Videoland, maar kwam dit najaar alsnog op de buis. Afgelopen zondag zond RTL 4 de laatste aflevering van seizoen 1 uit.

2016

Seizoen 2 is momenteel in productie en zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2016 te zien zijn bij Videoland. Mogelijk zendt RTL 4 de serie dan weer in het najaar uit. Welke rollen Nasrdin en Hadewych zullen vertolken, is nog niet bekend.

Rabat

Nasrdin Dchar is vooral bekend van zijn rol in de film Rabat, waarvoor hij in 2011 een Gouden Kalf won. Hadewych Minis kreeg die prijs zelfs twee keer, voor haar rollen in Borgman en Bloed, Zweet En Tranen. Nasrdin en Hadewych zijn allebei te zien in improvisatie-programma De Vloer Op (zie foto).

Lees ook:
Derek de Lint in tweede seizoen Zwarte Tulp

Meer over