HBO komt met Game of Thrones-special

21 januari 2015 11:39 | tv-serie | Door Televizier

© HBO

HBO gunt de kijker een unieke blik achter de schermen bij de mateloos populaire tv-serie Game of Thrones. De special wordt 8 februari uitgezonden.

Hbo zendt 8 februari een unieke Game of Thrones-special uit, genaamd Game of Thrones: A Day in the Life. Dat meldt Entertainment Weekly dinsdag.

Game of Thrones

Game of Thrones: A Day in the Life is een halfuur durend programma, waarin de kijker een unieke blik achter de schermen krijgt op de sets in Ierland (Belfast), Kroatië (Dubrovnik) en Spanje (Sevilla en Osuna). De binge-watchers worden op deze manier lekker gemaakt voor het vijfde seizoen van de HBO-serie.

HBO

"De special toont de epische sets, ervaren cast en wereldwijde schaal van Game of Thrones, evenals de intieme en individuele uitdagingen op de set waardoor het publiek een nieuwe kijk krijgt op een van de grootste producties in de televisiegeschiedenis", aldus HBO.

Seizoen 5 

Speciaal voor alle Game of Thrones-fans heeft Televizier.nl alles wat je moet weten voordat je aan seizoen vijf begint voor je op een rijtje gezet. Lezen dus!

Meer over