HBO komt met gloednieuwe comedyserie Togetherness

21 november 2014 10:25 | tv-serie | Door Televizier

© HBO

HBO start 12 januari 2015 met de splinternieuwe comedyserie Togetherness. De reeks is geschreven door de gebroeders Duplass.

HBO durfde het aan om Jay en Mark Duplass, producenten van onder meer The Puffy Chair en Bad Milo!, de creatieve vrijheid te geven bij het maken van de nieuwe comedyserie Togetherness.

Togetherness

Togetherness vertelt het verhaal van twee stellen die samen een huis delen in een buitenwijk van Los Angeles. Brett en Michelle zijn een tijdje gelukkig getrouwd, hebben kinderen en willen hun relatie een nieuw leven in blazen. Wanneer Brett’s vriend Alex en Michelle’s zus Tina bij hen intrekken, gaat het helemaal mis. Het viertal raakt verwikkelt in een gecompliceerde woonsituatie, waarbij de onderlinge relaties op de proef worden gesteld. Stuk voor stuk willen ze hun persoonlijke dromen nastreven, maar dit er erg lastig nu ze hun rol als vriend, zus en partner moeten vervullen.

HBO 

Mark Duplass, Melanie Lynskey, Steve Zissis en Amanda Peet kruipen voor de HBO-serie Togetherness in de huid van de hoofdpersonages. Het eerste seizoen wordt vanaf 12 januari 2015 uitzonden door het betaalkanaal.

Anthony Hopkins en Ed Harris spelen de hoofrollen in een splinternieuwe dramaserie van HBO, genaamd Westworld.

Meer over