"Heftigste seizoen Dokter Tinus ooit"

25 september 2015 16:47 | tv-serie | Door Televizier

© SBS 6

SBS start maandag met het vierde seizoen van de komische dramaserie Dokter Tinus. Volgens hoofdrolspeler Thom Hoffman belooft het de heftigste editie ooit te worden.

Als de persfoto van een bebloede en besmeurde Tinus en Lisa (Jennifer Hoffman) enige indicatie is, dan zou Thom best weleens gelijk kunnen krijgen.

Verrassend

Volgens Hoffman is het scenario dit seizoen zó verrassend dat je vanzelf door het verhaal wordt meegesleept. Wat sowieso een verrassing wordt is het uiterlijk van loodgieterszoon Gijs. Acteur Ludwig Bindervoet besloot zich volledig op het toneel te richten, waardoor Job Bovelander zijn rol overnam. Het is niet de eerste keer dat de serie een hoofdrolspeler vervangt: vorig seizoen maakte Jack Wouterse plaats voor Rik Hoogendoorn.

Dokter Tinus en de kleine

Naast de bloederige bruiloft van Martinus en Lisa speelt ook de opvoeding van hun zoontje Harry een belangrijke rol dit seizoen. Het spreekt voor zich dat de markante Tinus zo z'n eigen visie heeft op opvoeden en dat maakt het vinden van een oppas er niet makkelijker op. Tot overmaat van ramp lijkt ook zijn bloedfobie weer de kop op te steken en waarom komt zijn moeder (Sjoukje Hooymaayer) eigenlijk zonder z'n vader langs?

Dokter Tinus begint maandag 28 september met een dubbele aflevering. 

Meer over