Huishoudster Rosa mist haar GTST-familie nog altijd

2 oktober 2015 13:50 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot RTL Late Night

De cast van GTST vierde het 25-jarig jubileum met een groot feest voor alle spelers van toen en nu. Ook Ludo's trouwe huishoudster Rosa was van de partij.

Luuk Ikink deed voor RTL Late Night live verslag van de feestelijkheden en trof onder anderen actrice Elly de Graaf.

Die trouwe Rosa 

Elly speelde van 2000 tot 2011 de rol van Rosa Gonzalez, moeder van Lorena (Gigi Ravelli) en bovenal de stille, zorgzame kracht achter Ludo Sanders. Rosa was huishoudster, vertrouwenspersoon en rots in de branding. Daarom was het in 2011 des te schokkender dat uitgerekend die lieve Rosa de cliffhanger niet overleefde. Ze raakte levensgevaarlijk gewond toen een doorgedraaide Wiet de bruiloft van Noud en Nina verstoorde. Destijds vertelde Elly al dat ze geschokt en verdrietig was dat Rosa dood moest.

Gemis met vlagen

Aan Luuk vertelde Elly dat het gelukkig heel goed gaat sinds haar vertrek uit Meerdijk, maar dat ze de serie met vlagen nog mist: "Als ik weinig te doen heb, dan mis ik het heel erg. Als ik veel te doen heb minder, maar nu vanavond mis ik het echt waanzinnig." Ook voelt ze zich nog verbonden met de familie Sanders als ze hen op televisie ziet: "Maar in de vier jaren dat ik er uit ben zijn er heel veel nieuwe mensen gekomen die ik niet ken, dus ik hoor er niet echt meer bij."

Meer over