Is Good Omens reden voor een Amazon Prime abonnement?

17 augustus 2017 10:49 | tv-serie | Door Televizier

Tot nu toe opereerde de streamingdienst Amazon Prime een beetje onder de radar, maar met de serie Good Omens lijkt daar definitief een einde aan te komen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Sheen (Masters of Sex) en David Tennant (Broadchurch, foto). Good omens is gebaseerd op het gelijknamige humoristische fantasyboek van Terry Pratchett en Neil Gaiman uit 1990 en gaat over de demon Crowley en engel Aziraphale die samen de wereld proberen te redden.

Apocalyps

Crowley en Aziraphale zijn in de loop der tijd zeer gehecht geraakt aan de aarde en alle bijbehorende mensen. En ze vinden elkaar ook nog eens bijzonder aardig. Dat de aarde al volgende week zaterdag (voor het eten) vergaat is dan ook zeer slecht nieuws voor beiden. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de vier ruiters van de apocalyps zijn klaar voor de rit. Om de rampspoed te verhinderen moeten ze de antichrist zien te vinden, maar die is zoek.

Good Omens moet nog gemaakt worden, dus het kan nog even duren voordat de serie te zien is bij Amazon. De verwachting is dat het 2019 wordt.

Lees ook: Amazon heeft natuurlijk mooi wel de meest gedownloade show ter wereld in huis

Meer over