Isabella vond Utopia vreselijk

4 oktober 2016 11:10 | tv-serie | Door Televizier

Isabella was Utopia-inwoonster van het eerste uur. De verpleegkundige bleef 11 maanden in de loods, maar heeft achteraf geen idee waarom. Ze vond het er vreselijk.

In een interview met de Volkskrant vertelt Isabella Smit waarom ze ooit besloot mee te doen aan Utopia: „Dit was een kans om te laten zien dat we het zelf kunnen. Ik dacht écht dat we een zelfvoorzienend stukje Nederland gingen zijn met een akker, met kippen, koeien. En dat kan ook! Dat weet ik zeker.”

Weirdo

Maar volgens de oud-bewoonster ging het al mis op de eerste avond:. „Elke vijf minuten gedoe en al sla je me dood, ik weet niet meer waarover. Al dat praten, de hele tijd maar praten met die mensen.” Bovendien maakte de realityshow een ander mens van haar. „Je hebt geen idee wat ze buiten met de beelden doen. De regie maakt er een heel eigen verhaal van. Een vriendin zei: wat doe jij raar ineens - doordat ze fragmenten aan elkaar plakken kwam ik als een weirdo over.”

Giorgio

Toch leek het alsof Isabella het prima naar haar zin had in Utopia. Ze kreeg een relatie met Giorgio, nam een single op met Wolter Kroes en zei na afloop dat ze het heel jammer vond om weg te moeten. Isabella zegt nu dat dat contractueel zo was vastgelegd en dat ze meteen na de juichende interviews in een boom klom om naar de anderen te schreeuwen dat ze ook weg moesten gaan.„Achteraf begrijp ik niet waarom ik zolang bleef, en wílde blijven.”

Utopia heeft net haar verjaardag gevierd

Meer over