#JackIsBack: nieuwe beelden van Jack Bauer in 24: Live Another Day

3 februari 2014 10:22 | tv-serie | Door Televizier

Het langverwachte negende seizoen van de Amerikaanse actieserie 24 is in aantocht. Op nieuwe beelden zien we ontploffingen, horen we schoten en is Londen in grote chaos. 

De Amerikaanse tv-zender Fox heeft de veelbekeken Super Bowl van gisteravond aangegegrepen om de terugkeer van de gepeperde actieserie 24 onder de aandacht te brengen.

Acht seizoenen lang redde Kiefer Sutherland als de grimmige terrorristenbestrijder Jack Bauer eigenhandig de wereld. Vier jaar na de laatste aflevering keert Jack dit jaar eindelijk terug naar het tv-scherm. Vandaar de hashtag #JackIsBack die op Twitter wordt gebruikt.

24: Live Another Day

Veel is er nog niet bekend van seizoen 9 van 24 dat Live Another Day gedoopt is. Jack Bauer is voortvluchtig, bevindt zich in Londen en zal dit keer niet 24 maar 12 afleveringen nodig hebben om de strijd te beslechten. 

En een strijd wordt het. Er heerst chaos in Londen. Grote chaos. Dat is wel duidelijk uit de nieuwste beelden hieronder. De Amerikaanse zender Fox zendt 24: Live Another Day uit vanaf 5 mei 2014.

Kiefer Sutherland vertelde eerder op een persconferentie over de nieuwe locatie voor 24 en Jack Bauer: Europa.

De Britse acteur & komiek Stephen Fry zal de rol van minister-president van Engeland op zich nemen.

Meer over