Jaren '80-serie Magnum P.I. krijgt een vervolg

23 september 2016 09:19 | tv-serie | Door Televizier

© CBS

De serie Magnum P.I. met Tom Selleck en zijn snor als privé-detective op Hawaii, krijgt een vervolg. Niet met Thomas Magnum, maar met zijn dochter.

ABC werkt aan het vervolg waarin Lily 'Tommy' Magnum het stokje overneemt van haar vader. Ze pakt het wel iets groter aan dan pa, want Lily en haar vrienden bestrijden internationale misdaad en spionage. De makers beloven wel dat de nieuwe serie dezelfde ontspannen sfeer houdt als het origineel. Eva Longoria, een van de Desperate Housewives, is als producent betrokken bij het nieuwe Magnum.

Dochter Lily

'We wisten dat niemand de iconische Thomas Magnum kon vervangen, dus hebben we besloten er een vervolg van te maken met zijn dochter', zegt de scriptschrijver tegen de site Deadline. Lily kwam in de laatste afleveringen van de originele serie op de proppen. Vader Thomas beloofde toen goed voor zijn dochter te zorgen nadat zijn ex-vrouw en haar man om waren gekomen.

Higgins

Het originele Magnum P.I. liep van 1980 tot 1988. Ster van de show was Thomas Magnum die met zijn enorme snor, Hawaii-shirtjes en rode Ferrari als privé-detective en bewaker van het landgoed van de mysterieuze schrijver Robin Masters werkte. De publiekslievelingen van Magnum P.I.  waren de beheerder van het landgoed, de ultra Britse Jonathan Higgins en zijn twee Dobermans Apollo en Zeus.

Of Tom Selleck en zijn snor ook nog af en toe om de hoek komen kijken in dit vervolg, is nog niet bekend.

 

Meer over