Jennifer Aniston en Reese Witherspoon in nieuwe serie

28 Juli 2017 10:36 | tv-serie | Door Televizier

Jennifer Aniston maakt haar comeback op tv! Samen met Reese Witherspoon is de actrice gestrikt voor de hoofdrol in een nieuwe dramaserie. Ook zijn beide dames betrokken bij de productie van de nog titelloze serie. 

De dramaserie draait om de Amerikaanse ochtendshows en de bijbehorende mediawereld in New York City. Voor het script hebben de makers Jay Carson in de armen genomen, die als politiek adviseur meewerkte aan House of cards.

Big Little Lies

Witherspoon heeft inmiddels als producent als enige ervaring op zak. Onlangs produceerde ze het eerste seizoen van de HBO-dramaserie Big little lies, waarin ze zelf ook de hoofdrol vertolkt. De serie is maar liefste zestien keer genomineerd voor de prestigieuze Emmy Awards.  

Friends

Aniston en Witherspoon zijn geen vreemden van elkaar, want de actrices waren al eens samen te zien in het zesde seizoen van Friends. Witherspoon speelde toentertijd Jill, het verwende zusje van Rachel (gespeeld door Aniston). Volgens de Amerikaanse roddelpers mocht Aniston haar tegenspeelster niet en vroeg ze de schrijvers om Jill niet meer te laten terugkeren. Of dat verhaal waar is, is nog maar de vraag. Nu zijn de dames in ieder geval weer de beste maatjes. 

Meer over