Jennifer Aniston sluit nieuw seizoen Friends niet uit

13 november 2014 10:15 | tv-serie | Door Televizier

© Shutterstock

Jennifer Aniston ziet het wel zitten om een nieuw seizoen van de immens populaire sitcom Friends te maken.

Na tien seizoenen kwam er in 2004 een einde aan de zeer geliefde comedyserie Friends. Dit jaar is de serie al tien jaar van de buis, en dat heeft de cast aan het denken gezet. Jennifer Aniston vertelt aan Nu.nl dat ze het leuk zou vinden om een nieuw seizoen van de serie te maken.

Jennifer Aniston

Friends-actrice Lisa Kudrow, beter bekend als Phoebe, zei in een interview met Reddit dat ze het geweldig zou vinden om een nieuw seizoen van de sitcom te maken. "Heeft ze dat gezegd?! Een heel seizoen?!", reageerde Jennifer Aniston verbaasd toen Nu.nl het nieuws aan haar vertelde. "Ik doe alles wat Lisa doet, want ze is echt geweldig."

Friends

Friends is nog steeds mateloos populair, dat weet ook Jennifer Aniston. "Het is geweldig om te zien dat het nog steeds zo leeft. Het moet wel zo zijn dat het de juiste show op het juiste moment was, mensen hebben er echt een band mee. En blijkbaar konden mensen zich in onze personages herkennen en kunnen ze dat nu nog." Als de overige acteurs een nieuw seizoen ook zien zitten, dan is het niet ondenkbaar dat we binnenkort weer kunnen geniet van de nieuwe avonturen van Monica, Chandler, Phoebe, Ross, Joey en Rachel.

Lisa Kudrow keert binnenkort terug op televisie in de HBO-serie The Comeback.

Meer over