Jennifer Love Hewitt in Criminal Minds

11 september 2014 13:33 | tv-serie | Door Televizier

Jennifer Love Hewitt speelt in het nieuwe seizoen een rol in de populaire Amerikaanse serie Criminal Minds. Eerder was de actrice te zien in Law and Order: Special Victims Unit.

Jennifer Love Hewitt speelt in het tiende seizoen van Criminal Minds de rol van Katie Callahan, een doorgewinterde undercoveragente die van de wereld een veiligere plek wil maken. Callahan heeft al acht jaar ervaring bij de FBI en is daarom een waardevolle aanvulling voor de BAU. 

Jennifer Love Hewitt

Uitvoerend producent van Criminal Minds, Erica Messer, vindt de komst van Jennifer Love Hewitt een aanwinst voor de serie. ''We zijn enorm blij met de getalenteerde Jennifer Love Hewitt en de introductie van een nieuwe special agent. Veel van ons hebben al eens met Jennifer samengewerkt en kijken er naar uit om dit weer te doen. We hebben spannende verhaallijnen in petto voor Jennifers karakter en de andere teamleden'', aldus Erica. 

Criminal Minds

Het nieuwe seizoen van Criminal Minds vanaf woensdag 15 oktober te zien bij Veronica, daarmee loopt de serie slechts twee weken achter op de uitzendingen in de Verenigde Staten.

Het loopt niet altijd goed af met de Criminal Minds-sterren, zo had Thomas Gibson (Aaron Hotchner) twee jaar lang een online affaire met een vrouw die niet was wie ze zei dat ze was.

Meer over