Jeroen Spitzenberger en Hadewych Minis in nieuwe serie Vrolijke Kerst

Tussen Sinterklaas en Kerst zendt de VPRO dagelijks op Zapp een nieuwe dramaserie uit: Vrolijke Kerst. Jeroen Spitzenberger en Hadewych Minis spelen de hoofdrollen.

De komische serie gaat over de rijke familie Vrolijk, laat de VPRO weten. Het leven van deze familie verloopt wat minder fijn dan hun achternaam doet vermoeden. Ze raken alles kwijt en moeten opnieuw beginnen.

Vrolijke kerst

Het gezin wordt uit huis gezet en zoekt een nieuw woonplekje in een oud kantoorgebouw. Vader (Jeroen) en moeder (Hadewych) Vrolijk proberen er samen met hun twee kinderen Thomas en Emma nog iets van te maken. Vader Lucas wil voor zijn gezin namelijk niets anders dan een vrolijke kerst en doet er zoveel mogelijk aan om dat te bereiken.

Hadewych Minis speelde onder andere in Mannenharten, Phileine zegt Sorry en Borgman, waarvoor ze een Gouden Kalf voor Beste Actrice kreeg.

Jeroen Spitzenberger kennen we uit films als Alles is Liefde, Tirza en Mannenharten.  Ook speelt Spitzenberger in de populaire serie Divorce, die in oktober net naast de Gouden Televizier-Ring greep.

De opnames voor de serie beginnen op 7 maart.

 

Meer over:

Reageren