Jeuk seizoen 5 vanaf 18 maart op televisie

13 februari 2018 11:25 | tv-serie | Door Televizier

De comedyserie Jeuk is op 18 maart terug voor een vijfde seizoen. In Jeuk spelen Thomas Acda en Peter Heerschop reclamemannen. 

Eigenlijk zou het nieuwe Jeuk-seizoen al in januari te zien zijn, maar de première werd om programmatechnische redenen is de première twee maanden uitgesteld. Jeuk is een bijzonder leuke serie waarin Thomas Acda en Peter Heerschop zichzelf spelen maar dan behoorlijk overdreven. Peter is de gladde reclamejongen bij wie alles lukt en Thomas is de sukkel.

Gastrollen

In Jeuk stikt het altijd van de gastrollen van bekende acteurs en dat is ook dit seizoen weer het geval. O.a. Diederik Ebbinge, Simon Keizer en Kees Tol spelen een rol als vrienden van Thomas en Peter. Verder gaat het in deze vijfde reeks over vreemdgaan op een kinderfeestje, collecteren tijdens een begrafenis en groot geschapen ex-vriendjes.

Job Gosschalk

Dit seizoen van Jeuk is de laatste productie van regisseur Job Gosschalk voordat hij beschuldigd werd van seksuele intimidatie en machtsmisbruik. De politie is op dit moment nog bezit met het onderzoek in die zaak.

Meer over