John Goodman leeft weer in Roseanne reboot

7 augustus 2017 10:41 | tv-serie | Door Televizier

De makers van Roseanne negeren de slotaflevering van de comedy waarin werd onthuld dat Dan Connor (John Goodman) was gestorven aan een hartaanval.

De dood van huisvader Dan als ontknoping van de serie zorgde in 1997 voor heel wat ophef. In de laatste minuten van de show bleek dat het zevende en laatste seizoen waarin de familie Connor de loterij won één grote fantasie te zijn geweest. Dan was bezweken aan een hartaanval en zijn vrouw Roseanne probeerde aan de gruwelijke realiteit te ontsnappen door zich uit te leven in wilde fantasieverhalen.

Reboot

Toen bekend werd dat John Goodman ook in de reboot te zien zou zijn, werd direct druk gespeculeerd hoe hij terug kon keren. Tijdens de najaarspresentatie van ABC wonden de makers er geen doekjes om: Dan's dood is domweg teruggedraaid. Of andere elementen uit de laatste aflevering ook genegeerd worden in de reboot lieten ze in het midden.

Johnny Galecki

Ook zijn de makers in onderhandeling met Johnny Galecki. Voordat hij wereldberoem werd als Leonard Hoffstadter in Big bang theory speelde hij jarenlang David, het verlegen vriendje van dochter Darlene. 

 

 

Meer over