Thriller Evil

Katja Herbers houdt hoofdrol in Amerikaanse serie

23 oktober 2019 09:01 | tv-serie | Door Televizier

Katja Herbers houdt een van de hoofdrollen in de Amerikaanse serie Evil. De Nederlandse actrice heeft bijgetekend voor een tweede seizoen van de thriller.

Zender CBS maakte gisteren bekend dat ze een tweede seizoen van Evil besteld hebben en dat betekent meer werk voor Katja Herbers. De 39-jarige Nederlandse speelt in de serie de rol van Kirsten Bouchard, een psychologe die samen met een priester in opleiding (Mike Colter) misdaden met een bovennatuurlijke touch onderzoekt.

Amerika

Voor Katja is Evil zeker niet de eerste Amerikaanse tv-serie waarin ze te zien is. Eerder speelde ze rollen in Westworld, Manhunt, De Leftovers en Manhattan.

De kuthoer

Zo nu en dan speelt Katja ook nog in een Nederlandse productie. Twee jaar terug was ze bijvoorbeeld samen met Maarten Heijmans te zien in de romkom Weg van jou. En natuurlijk kent heel Nederland haar als Joyce uit de serie Divorce. Op haar IMDB-pagina (een soort online cv) zien we overigens dat er binnenkort weer een Nederlandse productie aankomt. De tv-film van Ivo van Aart heeft als titel De kuthoer meegekregen. 

 

Meer over