Kevin Bacon wil meer naakte mannen in Game Of Thrones

5 augustus 2015 12:59 | tv-serie | Door Televizier

© Fox Broadcasting Company

The Following-acteur Kevin Bacon is het zat dat Game Of Thrones vrouwen vaker bloot in beeld brengt. "Hoe moeilijk is het nou om piemels te laten zien?"

Kevin Bacon, bekend van tv-serie The Following, kaart in een persoonlijke boodschap een 'groot probleem in Hollywood' aan. "In veel films en tv-series verschijnen vrouwen naakt in beeld," zegt de acteur. "Dat is niet oké. Het is niet eerlijk voor actrices en niet voor acteurs. Wij willen ook naakt. Mannen, it’s time to free the bacon. En dan bedoel ik natuurlijk piemels, ballen, konten."

Naakte tovenaar

Vooral hitserie Game Of Thrones krijgt er van langs van Bacon. "In Game Of Thrones zitten in elke aflevering wel drie seksscènes. Hoe moeilijk is het nou om gewoon een of twee piemels te laten zien? Dit gaat om gelijkheid van de geslachten." Hij biedt zichzelf aan om het probleem op te lossen: "Laat mij anders meedoen. Ik wil wel een naakte tovenaar spelen."

Michiel Huisman

Er is al langer een roep om meer mannelijk naakt in Game Of Thrones. Actrice Anna Kendrick verzuchtte op Twitter bij een foto van Michiel Huisman: "Waarom heeft HBO nog stééds de piemel van deze gast niet laten zien?" Ze kreeg daarop veel bijval van fans van de serie.

Lees ook:
Emilia Clarke vindt Michiel Huisman bloedmooi

Bekijk de video van Kevin Bacon hieronder:
 

Meer over