Kijkers boos op Veronica: Fargo verbannen naar de nacht

13 Februari 2017 13:46 | tv-serie | Door Televizier

Al na twee weken heeft Veronica de serie Fargo naar de late avond van SBS 9 verbannen.  En dat is behoorlijk wat kijkers in het verkeerde keelgat geschoten.

Op 28 januari begon Veronica vol goede moed met de serie Fargo. De veelgeprezen serie over misdaad in een Amerikaans plattelandsdorp stond om 20.00 uur geprogrammeerd. Maar dat hield de zender precies twee weken vol. Afgelopen zaterdag werd Fargo naar de late avond op het schier onvindbare SBS 9 verplaatst.

11.000 kijkers

Bij Veronica trok de serie 86.000 kijkers, bij SBS 9 om 23.15 uur wisten nog maar 11.000 mensen de reeks te vinden. En dat is wel heel erg weinig. De Fargo-kijkers zijn dan ook niet blij met de verplaatsing naar een andere zender en tijdstip, laten ze blijken op social media.

'Belachelijk tijdstip'

"Wat is dit nu weer?" schrijft kijker Billy op Facebook. "Zo moe van de switches door Veronica. Weer een serie skippen!" Lilian reageert: "Eindelijk op de suffe zaterdagavond een goeie serie, wordt 'ie verzet naar een belachelijk tijdstip op SBS 9... Hoe raak je je kijkers kwijt, Veronica? Nou zo dus!!!"

Onaangekondigd

Ook op Twitter zijn geen blije Veronica-klanten:

Wekelijks andere tijd

En dat Fargo wekelijks op een ander tijdstip wordt uitgezonden op SBS 9, helpt ook niet. De ene week staat de serie gepland voor 22.45, de andere week (als de film ervoor lang is) wordt het 23.55 uur.

Meer over