Kijktip: Danni Lowinski gaat eindelijk trouwen

12 Mei 2016 16:28 | tv-serie | Door Televizier

Eindelijk is het zover. De vraag die Danni Lowinski-kijkers al dit hele seizoen bezighoudt, wordt beantwoord: met wie gaat Danni (Marlijn Weerdenburg) trouwen? Elf afleveringen draaide ze om twee mannen heen: Robert en Pit.

Pit

In de voorlaatste episode bleek echter heel iemand anders haar wederhelft te gaan worden. Terwijl de advocate druk bezig is met de laatste voorbereidingen voor haar huwelijk, krijgt ze een telefoontje. Pit (Maarten Heijmans) is opgepakt en het ziet er niet best voor hem uit. Hij wordt beschuldigd van moord. Opnieuw kan ze zijn lokroep niet weerstaan.

Trouwplannen

De gevolgen van deze actie voor haar trouwplannen zouden wel eens groot kunnen zijn. Hoewel de serie rond de advocate weer veel kijkers trok, is het nog onduidelijk of er een vijfde seizoen komt. 

Vervolg

Hoewel hoofdrolspeelster Marlijn Weerdenburg een exclusief presentatiecontract heeft bij KRO-NCRV, mag ze wel gewoon doorgaan met Danni Lowinski op SBS. Ook Zip Wertwijn, die als regisseur de helft van de afleveringen voor zijn rekening nam, hoopt van harte op een vervolg. 'Marlijn en ik lagen constant in een deuk’, zegt hij terugkijkend op de samenwerking.

Gerrie van der Klei

Het was de eerste keer dat hij een komische serie regisseerde en bewaart er goede herinneringen aan, vooral het werken met gastactrice Gerrie van der Klei: 'Zij gaat ook achter de schermen door met haar grappen en grollen.'

Meer over