Kijktip: De allerlaatste Bones

14 juni 2017 13:05 | tv-serie | Door Televizier

© Patrick McElhenney/FOX

Na 12 seizoenen komt er een einde aan Bones. Nooit geen dr. Brennan en Seely Booth meer die samen met hun team de meest bizarre moordzaken oplossen. Vooral de sociaal gehandicapte, chagrijnige dr. Temeperance Brennan (Emily Deschanel) was een personage zoals we nog niet veel zagen op televisie.

Rationeel

Maar dr. Brennan is in de loop der tijd veranderd. De Brennan van nu is niet meer dezelfde als twaarlf jaar geleden. Toen was ze een briljante wetenschapper die door haar kennis heel wat misdrijven kon oplossen. Ze was enorm rationeel, maar op het sociale vlak moest ze nog heel wat bijleren.

Grote liefde Booth

Dat heeft ze in de loop van de jaren gedaan. Niet in de laatste plaats dankzij haar grote liefde, Booth (David Boreanaz). „Mensen die van elkaar houden, halen vaak het beste in elkaar naar boven. Dat gaat zeker op voor Booth en Brennan. Hij heeft haar geleerd te voelen”, zei Boreanaz daarover. In de laatste aflevering komen veel verhaallijnen en personages samen. „Bones krijgt het afscheid dat het verdient”, zegt Emily Deschanel.

Gratis online special

Heel toevallig hebben wij de gratis online special Zorgeloos leven gemaakt met daarin alles over sociale contacten en vriendschappen.

Meer over