Kijktip: De cliffhanger van GTST 2016

27 juni 2016 15:21 | tv-serie | Door Televizier

© RTL Nederland

Feest in GTST, want Nina en Bing beloven elkaar eeuwige trouw. Maar een bruiloft tijdens de cliffhanger van GTST: dan heb je gegarandeerd gedonder in de champagneglazen. 

Noud en Nina

Ook bij deze huwelijksinzegening, want drie weken geleden was al te zien dat de liefde tussen Nina (Marly van der Velden) en haar ex Noud tijdens een trip in Thailand toch weer oplaaide. Uiteraard zonder medeweten van hun partners: respectievelijk Bing en Sacha. Welke gevolgen zal deze 'romance' hebben?

Gepimpte bruidscaravan

Ondertussen is het bijna tijd voor het bijzondere geschenk aan het bruidspaar: de gepimpte bruiloftscaravan met alle cadeaus van vrienden en familie. Sam, Rover, Sjoerd, Anna en Job brengen in opperbeste stemming de caravan naar de juiste locatie, maar onderweg gaat het gruwelijk mis.

Dode bruid

Trouwen in een cliffhanger van GTST liep al vaker uit op ellende. Zo werd in de seizoensfinale van de achtste reeks de Poolse bruid van Julian Verduyn (Cas Jansen) door de sadistische vrouwenhandelaar Joop Zwartjes doodgeschoten. In het twaalfde seizoen wilde Janine met Ludo trouwen, maar werd ze levend begraven door haar rivaal Sofia.

Doorgedraaide Wiet

Aan het einde van de 21ste serie schoot Wiet (Pip Pellens) een pistool leeg op de gasten van de bruiloft van Nina en Noud. Rosa, de huishoudster van de Sanders, overleed. Nu is Nina weer het middelpunt van de feestvreugde.

Op maandag 29 augustus is GTST terug en weten de kijkers hoe het afloopt.

Meer over