Kijktip: Het slot van het derde seizoen The blacklist

26 mei 2016 15:10 | tv-serie | Door Televizier

© 2016 NBCUniversal Media, LLC.

De seizoensafsluiter van The blacklist belooft een spectaculaire episode te worden. Oud-crimineel Raymond Reddington (James Spader), die het rechte pad op is gegaan en nu de FBI helpt om criminelen op te sporen, is boos.

Keen

Zijn kompaan, FBI-agente Elizabeth Keen, is bruut vermoord en de afgelopen paar afleveringen zette Reddington alles op alles om de dader te vinden.

Spannend

Samen met het FBI-team komt hij nu steeds dichterbij de man die verantwoordelijk is voor de dood van Liz. Maar, zoals de makers van de serie in een preview duidelijk maken: 'Als de moord op Liz al een schok voor je was, zet je dan maar schrap voor deze aflevering!'. 

Wraak

Reddington is woest en wil persoonlijk wraak nemen, maar hij wordt verraden door iemand uit onverwachte hoek... De weduwnaar van Liz, Tom Keen (Ryan Eggold) gaat er tegelijkertijd vandoor met zijn baby Agnes, die net geboren was toen Liz overleed.

Spin-off

De seriemakers geven hiermee een aanzet voor een nieuwe serie, zo maakte network NBC onlangs bekend. Vanaf komend najaar zal in Amerika de spin-off The blacklist: Redemption worden uitgezonden.

Famke

Deze serie zal gaan over Tom Keen, die samen met Susan Hargrove (Famke Janssen) zaken oplost waar regeringen hun handen niet aan willen branden. Janssen was daarom al een paar keer eerder te zien in de 'moederserie'. Waarvan overigens ook een vierde seizoen in productie gaat.

Meer over