Kijktip: Het slot van het twaalfde seizoen van Grey's Anatomy

26 Mei 2016 15:53 | tv-serie | Door Televizier

© © 2016 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.

De artsen van het Grey Sloan Memorial kunnen werk en privé maar moeilijk gescheiden houden. Callie en Arizona moeten samenwerken, maar dit blijkt in de dubbele slotaflevering van Grey's anatomy onmogelijk nu de laatste de voogdij over hun dochter Sofia heeft gekregen.

Liefde

Intussen tillen Owen en Amelia hun relatie naar een hoger plan en denkt Alex na over zijn toekomst met Jo. En dan is er ook nog de affaire die Stephanie heeft met patiënt Kyle. Wilmer Valderrama (bekend van That ’70s show) speelt de rol van de aan MS lijdende muzikant.

Wilmer

"Kyle is een charmante jongen. Iemand die het onderwerp van gesprek is in de wandelgangen. Ik ga niks verklappen over zijn relatie met Stephanie, maar ik kan wel zeggen dat er wat bloot aan te pas komt", zegt Wilmer in Variety

Grey's anatomy nam aan het einde van het vorige seizoen afscheid van Derek Shepherd alias McDreamy (Patrick Dempsey). Niet alleen zijn echtgenote Meredith (Ellen Pompeo) met een gebroken hart achterlatend, maar ook de vele fans wereldwijd.

Drie knapperds

Bedenkster Shonda Rhimes maakte het gemis enigszins goed door niet één, maar drie knappe nieuwelingen te introduceren: de artsen Riggs en DeLuca én patiënt Kyle. Het bleek een goede zet, want de serie wordt in Amerika nog steeds zeer goed bekeken.

Afscheid dokter Torres

Een dertiende seizoen is ook al aangekondigd. Actrice Sara Ramirez is er volgend seizoen niet meer bij. Zij speelde 10 jaar lang de rol van dokter Callie Torres. 

Meer over