Kijktip: veranderingen in tweede seizoen Aaf

1 November 2014 11:37 | tv-serie | Door Televizier

Comedyserie Aaf gaat het tweede seizoen in met een paar veranderingen op de vertalingen van het Amerikaanse origineel Roseanne. 

Verder moddert het gezin van Aaf en Ton als vanouds aan in herkenbare situaties. „Het decor is iets rustiger”, vertelt acteur Bas Keijzer, die Ton speelt. „Zo is de keuken minder Amerikaans. En we zijn ons er meer van bewust dat de serie voor tv wordt gemaakt, waardoor we ‘kleiner’ spelen.”

Aaf 

In deze eerste aflevering is Jozefiens lerares onder de indruk van een gedicht dat ze op school heeft gemaakt en geeft haar op voor een wedstrijd. Aaf (Annet Malherbe) moedigt haar dochter aan om daadwerkelijk mee te doen, maar Ton is daar niet van gediend.

Seizoen 2 

De presentator van die dichtwedstrijd wordt gespeeld door Hans van Willigenburg, bekend van Koffietijd. „Ik heb erg met hem gelachen”, vertelt Bas Keijzer. „Als Hans een camera ziet, kijkt hij er meteen in. Dat is hij gewend als presentator, maar dat is niet de bedoeling in een serie. We moesten steeds tegen hem zeggen dat hij net moest doen of de camera er níet was.”

Televizier sprak met Annet Malherbe over Aaf.

Meer over