Laatste seizoen Dokter Deen start op 1 maart

17 januari 2018 11:48 | tv-serie | Door Televizier

© Victor Arnolds

Huisarts Maria Deen (Monique van de Ven) begint op 1 maart aan haar laatste kunstje bij Omroep Max. Na die vierde seizoen is het over en uit voor Dokter Deen.

Omroep Max maakte ook bekend dat dit vierde en laatste seizoen van Dokter Deen zich vier jaar na de gebeurtenissen van het derde seizoen afspeelt. Maartje van de Wetering, Maartje Remmers en Mingus Dagelet komen de gelederen versterken.

Bram en Abbey

Natuurlijk zijn ook oudgedienden Monique van de Ven, Pleuni Touw, Huub van der Lubbe, Jelle de Jong, Leopold Witte, Lisa Smit, Bram van der Vlugt, Abbey Hoes en Oren Schrijver weer van de partij.

Hoe is het met Maria?

In de eerste aflevering van seizoen 4 wordt uit de doeken gedaan hoe het is afgelopen met Maria Deen. Ze moet een zware operatie ondergaan en de afloop daarvan is onzeker. Vier jaar later hebben Maria’s zoon Robbert en zijn vriendin Pip de huisartspraktijk overgenomen. Maria’s dochter Isa en haar man Freek, de dominee, hebben hun intrek genomen in het huis van Dokter Deen. Daar zorgen ze voor Femke, het kind van Maria’s derde kind Wendy, en voor Moeder Deen.

Over en uit

Dokter Deen scoorde tot nu toe fantastische cijfers voor Omroep Max, toch besloten Jan Slagter en co. dat het over en uit moet zijn met de dramaserie. Dit zeer tegen de zin van Monique van de Ven en haar echtgenoot Edwin de Vries, een van de schrijvers van de serie.

Dokter Deen, vanaf donderdag 1 maart - 20.25 uur • NPO 1

Meer over