Lieke van Lexmond in heftige seksscènes

2 september 2016 12:45 | tv-serie | Door Televizier

© William Rutten

Actrice Lieke van Lexmond zorgt voor vuurwerk op de set van de nieuwe ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum van RTL 4. “Ik weet niet of alles de uitzending haalt omdat het te expliciet is; de draaidagen waren in elk geval explosief,” meldt Lieke aan De Telegraaf.

In de serie Centraal Medisch Centrum vrijt verpleegkundige Noor (Lieke van Lexmond) met arts Jacob (Vincent Croiset). Acteur Vincent Croiset werkte eerder mee aan Gouden bergen en Heer en meester. Vincents personage Jacob krijgt een affaire met Noor en daar mag niemand iets van weten. Alle spanning die bij de geheime affaire komt kijken, maakt de vrijpartijen nog explosiever.  

Heftige opnames

De opnames waren zelfs zo heftig dat sommige beelden misschien de uitzending niet halen. “De serie wordt uitgezonden om acht uur ’s avonds, dus op televisie moet het wel een beetje kuis blijven. Het wordt een nette serie,” zegt Lieke tegen De Telegraaf. 

Past als gegoten

Lieke gaat de pikante scènes niet uit de weg. Sterker nog, ze vindt ze helemaal bij haar passen. “Erland Galjaard (programmabaas van RTL) vroeg me persoonlijk voor de rol. Toen ik bij RTL een contract tekende, was het de bedoeling om meer drama te gaan doen. Nu zei hij: ‘Hier pas je helemaal in.’”

Gigi Ravelli

Haar oud-collega bij GTST, Gigi Ravelli, had het minder op naaktscènes en stopte daarom zelfs met acteren. Sinds Gigi’s relatie met Roger Hodenius is ze niet meer op tv of op rode lopers gespot. “Dat Gigi Ravelli gestopt is, is haar keuze. Ik ben nooit gestopt,” aldus Lieke. Haar man Bas van Veggel gaf aan dat de seksscènes voor hem geen probleem zijn. 

Meer over