Linda de Mol zelf te zien in nieuwe serie

23 augustus 2013 13:18 | tv-serie | Door Televizier

Linda de Mol werkt hard aan haar gloednieuwe Modern Family-achtige serie. Ze zal zelf te zien zijn in de serie met werktitel De Familie Kruis.

Net als in de serie Gooische Vrouwen zal Linda de Mol aan het scenario werken van de nieuwe serie én zal ze er zelf in te zien zijn. Aan Shownieuws onthulde ze alvast de eerste details.

Linda heeft de boot gemist

Linda de Mol vertelt over haar hoofdrol: “Ik ben single, heb de boot gemist, eind veertig, geen kinderen en ik word verliefd op mijn aannemer. Die heeft twee puberkinderen die mij in eerste instantie helemaal niet zien zitten. En ik denk dat het heel herkenbaar is, want iedereen heeft een familie en daar moet je het maar mee zien te rooien.”

Modern Family

Eerdere geruchten deden vermoeden dat de nieuwe serie een kopie zou worden van Modern Family. Dat is niet het geval, RTL heeft Linda enkel verzocht om iets te schrijven in de stijl van de Amerikaanse comedy. In tegenstelling tot Iedereen Is Gek Op Jack wordt het dus geen herhaling, maar een oorspronkelijke Nederlandse serie geïnspireerd op het Nederlandse familieleven.

Haye van der Heijden

Linda schrijft het script niet helemaal in haar eentje, ook Haye van der Heijden werkt mee aan het programma. De opnames beginnen nog dit jaar. Linda wilde niet vertellen welke acteurs er nog meer meedoen, maar een aantal acteurs uit Gooische Vrouwen zullen ook weer de revue passeren.

Meer over