Loes Haverkort in Celblok H

5 januari 2017 13:07 | tv-serie | Door Televizier

© SBS/ ReinierBergsma

Loes Haverkort zit binnenkort in de bak in Celblok H. Loes is een nieuwe gevangene in het vierde seizoen van de serie waarin Isa Hoes de hoofdrol speelt.

Loes Haverkort (op de foto in de serie De jacht) speelt de drugsverslaafde ex-prostituee Anouk van Dam en dat was een onverdeeld genoegen voor de 35-jarige blonde actrice: “Ik mag in deze geweldige serie een heftige rol spelen. Het was een mooie uitdaging voor mij en alles bij elkaar is het een bijzonder spannend seizoen geworden.”

Opgeknapte gevangenis

In het vierde seizoen van Celblok H zitten Suus (Isa Hoes) en haar gevangenisgenoten nog steeds achter de tralies, al is het wel in een opgeknapte gevangenis omdat de vorige door brand werd verwoest. Freddy (Eva van de Wijdeven) is vrij, zij bouwt een leven buiten de gevangenis op terwijl Suus (Isa Hoes) de rest van haar leven vastzit. Binnen de gevangenismuren lopen de spanningen op met de komst van een nieuwe directeur en nieuwe gevangenen.

En het lijkt er op dat Suus in de loop van het seizoen de liefde vindt in de gevangenis... Zou dat dan wellicht Anouk zijn?

Celblok H is vanaf maandag 9 januari om 20.30 uur te zien bij SBS6. De special Celblok H: nog 1 dag wordt op zondag 8 januari vanaf 23.30 uur uitgezonden bij SBS6.

Meer over