Luizenmoeder nadert astronomische grens van 5 miljoen kijkers

11 februari 2018 09:01 | tv-serie | Door Televizier

© Avrotros

De luizenmoeder blijft verbazen. De vierde aflevering van de comedyserie blijkt in een week tijd door maar liefst 4.7 miljoen mensen te zijn gezien. En dat is best wel een record.

Het succes van de comedy lijkt niet te stuiten, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Glanzen

Afgelopen zondag keken 3.5 miljoen mensen live naar de aflevering waarin directeur Anton oudergesprekken volgens de Glansmethode hield en juf Ank de vader van Floor op zijn nummer zette. Dat was al een meer dan imposante score, maar uit de vrijgegeven data van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat de aflevering de afgelopen week nog eens 1.2 miljoen keer is bekeken via Uitzending Gemist. Zulke scores zijn alleen weggelegd voor (de finales van) Boer zoekt vrouw en Heel Holland bakt.

Groei

De rek lijkt nog niet uit het succes van De luizenmoeder dat een maand geleden al goed begon met 750.000 kijkers. Daarna ging het snel. De debuutaflevering werd ook 750.000 keer teruggekeken. De tweede aflevering werd door 1.4 miljoen mensen 'live' gezien, aflevering drie stootte door naar 2.4 miljoen en aflevering 4 deed daar zoals gezegd nog eens 1.1 miljoen mensen bij. 

Lees ook: Met zulke rapportcijfers kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven

Meer over