Makers 24 nog steeds bezig met film over de serie

25 juli 2014 10:35 | tv-serie | Door Televizier

De makers van hitserie 24 werken nog steeds aan een film rond het personage Jack Bauer. Dat vertelden hoofdrolspeler Kiefer Sutherland en regisseur Jon Cassar tijdens Comic-Con in San Diego.

In 2011 wees Filmmaatschappij 20th Century Fox het script af, waarna er drie jaar niets meer van de film werd vernomen. Het blijkt nu dat de makers van de serie nog altijd werken aan een nieuwe bioscoophit. “We denken er nog steeds over na”, bevestigde Cassar. 

Film

Het nieuws werd door de aanwezige fans met luid gejuich ontvangen. Het tweetal was aanwezig op de conventie Comic-Con vanwege de release van de nieuwe serie van 24: Live Another Day. De reeks maakte de afgelopen weken een doorstart, nadat Jack Bauer vijf jaar niet op televisie te zien was geweest.

24

De eerste jaren was de serie uitermate populair. Tussen 2001 en 2010 won 24 tientallen prijzen, waaronder twee Golden Globes en twee Emmy's. Er werd lange tijd gepraat over een bioscoopversie die zou vertellen wat er met Jack Bauer was gebeurd nadat hij in het laatste seizoen spoorloos verdween. Dit is nu opgevangen door de nieuwe reeks 24: Live Another Day. 

In het negende seizoen keren een aantal bekende personages terug.

Meer over