Suga

Makers van Penoza en Het Gouden Uur komen met nieuwe dramaserie ‘vol actie’

25 april 2024 11:23 | tv-serie | Door Esther Hut

© Pexels

Zet je schrap voor een nieuwe meeslepende dramaserie, want de makers van Penoza en Het Gouden Uur zijn begonnen aan de opnames van de nieuwe serie Suga.

En aan de beschrijving te lezen belooft deze serie veel goeds.

Suga

Met Penoza en Het Gouden Uur zaten we iedere aflevering weer op het puntje van onze stoel en daar kunnen we later dit jaar waarschijnlijk een nieuwe serie aan toevoegen.

Als de voorzitter (die Suga heet) van een beruchte motorclub, onverwachts wordt vrijgelaten uit de gevangenis, wordt hij direct daarna geconfronteerd met het verraad van zijn broers. Hij moet vechten voor zijn leven en dat van zijn familie terwijl hij zijn nieuwgevonden spiritualiteit probeert te combineren met de weerstand die hij ervaart van degenen die hem hebben verraden: de Ierse maffia, een kleine MC en wetshandhavers.

Bomvol actie en emotie

Volgens producent Blue Circle zit de nieuwe serie bomvol actie en emotie en is het een meeslepend familiedrama over de kracht van familie, broederschap en de confrontatie met persoonlijke demonen.

De opnames zijn net begonnen, maar de makers zoeken nog verschillende figuranten voor de serie. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je je hier inschrijven.

Wanneer is Suga te zien op tv?

Wanneer we Suga precies op de buis kunnen verwachten is helaas nog niet bekend.

Meer over