Manuel Broekman officieel in Verliefd op Ibiza-serie

Manuel Broekman zit officieel in de cast van de SBS6-serie Verlief op Ibiza. Hij speelt de rol van Sjoerd, de eigenaar van een strandtent.

Dat vertelde Manuel Broekman gisteravond aan Shownieuws. Hij vertelt over de rol van Sjoerd dat hij een jongen is die met zijn beste vriendinnetje afspreekt om een seksrelatie te hebben zonder verkering. "Ik denk dat dat dicht bij me ligt", meldde de Feuten-acteur.

Marly van der Velden

Dat betekent goed nieuws voor GTST-ster Marly van der Velden, zij mag namelijk flink gaan rollebollen met Manuel. Voor Marly geen enkel probleem, "want het is zeker geen lelijke jongen."

Ook GTST-collega Gigi Ravelli keert weer terug in de serie. Marly speelt weer de rol van Bibi en Gigi die van Zara. Eerder was hun terugkeer nog onzeker, vanwege hun contracten bij RTL. Helaas keert Jan Kooijman niet terug.

Rick Engelkes

Wel van de partij zijn Rick Engelkes, Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Simone Kleinse en Lone van Roosendaal. Daarnaast zijn er wekelijks een verschillende gastrollen. De rest van de cast wordt bekendgemaakt tijdens de presentatie op Ibiza aankomend weekend.

Meer over:

Reageren