Mark van Eeuwen sluit vaste rol GTST uit

8 juli 2016 11:19 | tv-serie | Door Televizier

© Nick van Ormondt - RTL
Mark van Eeuwen zal niet terugkeren in een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat vertelde de acteur in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100& NL. In de Meerdijk-app is Van Eeuwen deze zomer een aantal keer te zien, maar veel meer zal het niet worden.

"Ik ben er niet voor niets uitgegaan. Ik vind het leuk om andere projecten op te pakken", vertelt Van Eeuwen. "Flikken Rotterdam gaat weer door en ik zit nog in The Bodyguard. Verder heb ik net een nieuwe serie opgenomen met onder anderen Tygo Gernandt." 

Cameo

Wiet (Pip Pellens) en broer Jack (Mark van Eeuwen) zijn deze zomer te zien in de Meerdijk-app en dat was voer voor geruchten over een eventuele terugkeer. Dat gaat niet gebeuren, al is het wel mogelijk dat de acteur even te zien is in de serie. "Er is sprake van dat ik heel misschien na de zomer een cameo ga doen, maar als dat doorgaat moet het nog worden opgenomen."

Reizen

Naast de acteerprojecten, heeft Van Eeuwen ook reisplannen. "Het is een droom van mijn vader om door Canada te reizen, dus dat gaan we samen doen."

Meer over