Helaas!

Mart Hoogkamer ook dit jaar niet te zien in Beste Zangers: 'Hij had het wel gedaan'

2 april 2024 13:47 | tv-serie | Door Judith Regeling

© ANP LEVIN DEN BOER
Mart Hoogkamer had eigenlijk vorig jaar moeten deelnemen aan Beste Zangers, maar door een burn-out moest hij destijds afzeggen. Dit jaar krijgt hij echter geen kans om alsnog te laten zien wat hij kan...

En daar baalt hij waarschijnlijk zelf nog het meest van.

Beste Zangers

Het populaire AVROTROS-programma Beste Zangers onthulde maandag op zeer ludieke wijze de deelnemers van het nieuwe seizoen, met onder andere Karin Bloemen, Claude, SERA, Matthijn Buwalda, de broers van Tangarine, Hannah Mae en Rondé.  Een goede groep, maar toch schittert er volgens de vaste kijkers één iemand van afwezigheid: Mart Hoogkamer.

De jonge zanger zou eigenlijk vorig jaar al meedoen, maar moest toen vanwege burn-outklachten op het laatste moment afhaken. Hij werd toen vervangen door Nick Schilder.

Lees ook: Welke artiesten hebben al eens meegedaan aan Beste Zangers? 

Mart Hoogkamer

Helaas voor hem is er ook dit jaar nog geen kans om zich via deze weg op de kaart te zetten. Al heeft dat nu wel een andere reden. "Hij is helemaal versteld van die burn-out, dus iedereen dacht dat hij er dit jaar wel bij zou zijn. Maar niets is minder waar. Hij is er niet voor gevraagd", vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws. "Hij had het wel gedaan, zo begrijpen we van zijn manager, en hij was ertoe in staat." Waarom de makers hem dit jaar dan niet op de deelnemerslijst hebben gezet, is niet bekend.


Beste Zangers is naar verwachting deze zomer te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over