'Meghan Markle en Patrick J. Adams verlaten Suits'

14 November 2017 10:39 | tv-serie | Door Televizier

© 2012 NBCUniversal Media, LLC.

Slecht nieuws voor Suits-fans: er gaan geruchten dat zowel Meghan Markle als Patrick J. Adams de serie na seizoen 7 gaan verlaten. En die geruchten worden steeds sterker.

De opnames van het zevende seizoen zijn bijna afgerond en de onderhandelingen voor het volgende seizoen zijn nu volop bezig. Twee van de meest belangrijkste personages van de show lijken echter niet bij te tekenen. Meghan Markle en Patrick J. Adams, het koppel Rachel Zane en Mike Ross in de serie, houden het na zeven seizoenen voor gezien.

Prins Harry

Het vertrek van Meghan is geen verrassing. Markle is nu meer dan een jaar samen met prins Harry. Ze zou al zijn voorgesteld aan Queen Elizabeth en sinds een paar maanden laten Meghan en prins Harry zich steeds vaker in het openbaar zien. Dat Markle besloten heeft de populaire serie te verlaten zal dus niet zo gek zijn.

Patrick J. Adams

Het gerucht dat ook Patrick J. Adams de serie verlaat, komt wel onverwacht. Volgens bronnen zou de acteur een gezin willen beginnen. Vorig jaar trouwde Adams met Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario.

Gabriel Macht

Het is onduidelijk of er nog wel een achtste seizoen van de serie komt. Acteurs Gabriel Macht (Harvey), Sarah Rafferty (Donna) en Rick Hoffman (Louis) zouden wel willen bijtekenen. Raken zij hun baan nu kwijt?

Meer over