Melissa McCarthy ook in het nieuwe Gilmore Girls

8 april 2016 10:58 | tv-serie | Door Televizier

© Warner Bros

Het leek er lange tijd niet op dat Melissa McCarthy terug zou keren in de nieuwe Netflix-versie van Gilmore Girls. Maar Sookie doet toch mee. 

Melissa McCarthy vertelde in de show van Ellen DeGeneres dat ze veel zin heeft in de heropstanding van Gilmore Girls. Eerder was het bericht dat Melissa geen tijd had voor de serie omdat ze het zo druk heeft. De voloptueuze actrice is sinds de serie uitgegroeid tot een flinke Hollywoodster. In februari tweette Melissa nog dat ze best wilde, maar dat niemand haar gevraagd had. 

Lauren Graham

Naast Melissa McCarthy zullen alle oude bekenden uit Gilmore Girls hun rentree maken. 'Moeder en dochter' Lauren Graham en Alexis Bledel zijn natuurlijk van de partij als Lorelai en Rory, net als Liza Weil (Paris Geller) en Matt Czuchry (Logan) en Kelly Bishop als moeder Emily. Alleen vader Richard (Edward Hermann) zal ontbreken. Hij overleed vorig jaar. 

Gilmore Girls: Seasons

De doorstart heeft als werktitel Gilmore Girls: Seasons gekregen en bestaat uit vier afleveringen van elk 90 minuten. In elke special staan de belevenissen van moeder en dochter Gilmore centraal tijdens één van de vier jaargetijden. Deze verhaallijn moet volgens de Gilmore Girls bedenkers uiteindelijk een toepasselijk einde aan de show geven. De makers waren ontevreden over hoe de serie in 2007 stopte. Een startdatum voor het nieuwe Gilmore Girls is nog niet bekend.

Meer over