Meryl Streep in tweede seizoen Big Little Lies

25 januari 2018 11:05 | tv-serie | Door Televizier

© 20th Century Fox

De HBO serie Big little lies krijgt er in het tweede seizoen een grote steractrice bij. Niemand minder dan Meryl Streep speelt een rol in de bejubelde serie. 

Meryl Streep, die recent haar 21ste Oscarnominatie nominatie ontving, zal naast Nicole Kidman en Reese Witherspoon te zien zijn in het vervolg van Big little lies. De 68-jarige actrice speelt Mary Louise Wright, de moeder van Perry Wright (Alexander Skarsgard). Mary Louise maakt zich zorgen over haar kleinkinderen en wil achter de geschiedenis van haar zoon komen.

Prijzen

De serie is erg populair. Het eerste seizoen won onlangs acht emmy's en vier Golden Globes. Zo won Nicole Kidman een Golden Globe voor beste actrice in een miniserie. Alexander Skarsgard kreeg de Golden Globe voor beste acteur. Meryl Streep kreeg recent haar 21ste Oscarnominatie voor haar rol in de Steven Spielberg-film The post en verbrak daarmee haar eigen record.   

Tweede seizoen

Big little lies was bedoeld als miniserie, maar door het grote succes heeft HBO een vervolg aangekondigd. De tweede reeks telt zeven afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn.

Meer over