Michella Kox krijgt realityshow op RTL XL

Michella Kox, bekend van kwaliteitsprogramma's als Dames in de dop en Echte meisjes op de prairie krijgt een eigen realityserie op RTL XL. Daarin gaat ze ruzies oplossen.

Een opvallende keuze omdat Michella zelf weinig anders deed dan ruzie maken met haar medekandidaten. RTL presenteert haar dan ook geheel terecht als ervaringsdeskundige.

Bizarre ruzie

In vijf afleveringen, die elke woensdag om 18:00 uur online komen te staan, gaat Michella Kox het land in gaat om ruzies en problemen op te lossen. Zo gaat ze onder andere naar de excentrieke Bjorn die al vier jaar geen contact heeft met zijn moeder door een bizarre ruzie om een te dure designbank. 

Lil' Kleine

Deze zomer maakte Michella nog ruzie met rapper Lil' Kleine toen hij een filmpje publiceerde waarin hij zijn neus snoot in een briefje van 500 euro. „Ze moeten ‘m niet bekogelen met bier maar met stront jonge, want meer is het niet, zei de realityster. Om te vervolgen met: „Zingen ken je heel niet kerel, met je ‘drank en drugs-liedje’. Je bent gewoon een mongool!”

Dave het huis uit

Michella heeft 74.000 volgers op Facebook, dus een vaste kijkersschare voor Michella Kox: De rijdende vechter lijkt al aanwezig. De eerste realityserie van RTL XL, Dave het huis uit, over Dave Roelvink die op zichzelf gaat wonen, doet het in ieder geval heel goed. De eerste aflevering werd al meer dan 200.000 keer bekeken.

Michella Kox: De rijdende vechter, vanaf woensdag 21 september

Meer over:

Reageren