HBO Max

Michiel Huisman pakt hoofdrol in nieuwe HBO-serie

8 oktober 2019 09:56 | tv-serie | Door Televizier

© © Reporters BV | Archief 2 jaren geleden door Televizier

Het houdt niet op voor Michiel Huisman. De 39-jarige Nederlander heeft na rollen in Game of Thrones en The haunting of Hill House nu de hoofdrol gescoord in de nieuwe serie The Flight Attendant. Van HBO Max.

The Flight Attendant is een thriller over een stewardess die op een ochtend wakker wordt in een onbekend hotel met naast zich een dode man. Michiel Huisman speelt de rol van Alex, een rijke zakenman met pech die daardoor in de buurt van de stewardess blijft. De stewardess wordt gespeeld door Kaley Cuoco, bekend als Penny in de comedy The Big Bang Theory.

Chris Bohjalian 

De opnames voor The Flight Attendant beginnen dit najaar, meldt Deadline. De serie is gebaseerd op een boek van Chris Bohjalian. De serie zal 8 afleveringen lang zijn en te zien bij HBO Max. HBO Max is een nieuwe dienst van Warnermedia en geldt als concurrent van Netflix, Videoland en Amazon Prime Video. De dienst start in voorjaar 2020.

Netflix-hits

Michiel Huisman timmert ondertussen lekker aan de weg in de Amerikaanse film- en seriewereld. Hij was te zien in series Game of Thrones, The Haunting of Hill House, films The Age of Adaline, Red Sea Diving Resort. Onlangs werd bekend dat hij ook gecast is voor A Boy Called Christmas en de Netflix-fllm Kate.

Meer over