Mike Tyson in Downton Abbey?

29 november 2013 10:45 | tv-serie | Door Televizier

Misschien is het moeilijk voor te stellen: Mike Tyson als een Lord in Downton Abbey. Maar de bokser zelf ziet het wel zitten om een rol te spelen in het Britse kostuumdrama, onthulde hij onlangs in een interview.

De acteur is momenteel meer bezig met acteren dan met boksen, zo blijkt uit een interview met het Brits mannenblad ShortList. In het gesprek vertelt de inmiddels 47-jarige bokser dat hij zich meer wil toeleggen op acteren.

Op de vraag of Tyson meer acteerwerk wil gaan doen antwoordde hij: 'Jazeker. Ik vlieg binnenkort naar Engeland voor mijn onemanshow op West End. Wellicht kunnen ze me dan gelijk een rolletje geven in Downton Abbey. Ik ben dol op die serie. Ik weet zeker dat ze me een rol kunnen geven.'

Tyson

Mike Tyson timmert serieus aan de weg in acteerland. De legendarische bokser treedt momenteel op in de onemanshow Undisputed Truth waarin hij vertelt over zijn bijzondere leven. De voorstelling was te zien in theater-walhalla Broadway, vanaf maart staat Tyson in het Londense West End op de planken en begin volgend jaar zal hij ook Amsterdam aandoen.

De bokser had in het verleden al wel een paar kleine rollen in films en tv-series. Zo speelde Mike zichzelf in The Hangover I en II en was hij te zien in de tv-serie How I Met Your Mother.

Meer over